Algemeen

Marc en Marieken, de eigenaars van website www.emenem.info, respecteren de privacy van alle bezoekers van hun site en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens die u achterlaat op de "Contact" pagina enkel en alleen om contact met u op te nemen en uw vragen op die manier snel te beantwoorden.

Marc en Marieken zullen uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen of op een andere manier ter beschikking stellen. Tevens dragen we er zorg voor dat die gegevens enkel en alleen door ons kunnen geraadpleegd worden.

Als u die informatie op de contact- of blogpagina achterlaat, gebruiken wij uw e-mailadres en telefoonnummer enkel en alleen om u te contacteren in verband met de vragen of opmerkingen die u achterliet.

Cookies

Wij gebruiken slechts functionele en analytische cookies om te kunnen meten hoe en welke pagina's van onze site worden bezocht. Die informatie wordt met geen andere personen, diensten of bedrijven gedeeld. Er is geen enkele zogeheten "tracking" functionaliteit.

Dergelijke gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

U vindt geen advertenties op onze website. Ook maken we geen gebruik van Google of andere analytische diensten. De gebruiksgegevens van onze website zijn enkel toegankelijk voor en door onszelf.

Slot

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van www.emenem.info, dan kunt u contact met ons opnemen.

In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie..